Miss Hosting erbjuder VPS och dedikerad server i Stockholm

Miss-HostingWebbhotellet Miss Hosting har trots sin goda kompetens inte funnits i mer än drygt ett år och några månader. Trots detta har de lyckats fånga den svenska webbhotellmarknaden med storm och knipit åt sig en stor del av de nya kunder som letar webbhotell. De har gjort detta genom att erbjuda genomtänkta webbhotellspaket med rätt priser och rätt kontrollpanel.

Sedan en tid tillbaka erbjuder Miss Hosting också dedikerad server och VPS som dessutom följer samma mönster med prisvänligheten i fokus.

Dedikerad server finns att få i tre olika utföranden där serverkapaciteten är den självklara skillnaden. Det ger dig möjligheten att välja en lösning som passar dina behov bäst utan att betala onödigt mycket för något du kanske inte behöver. Dessutom är priserna i jämförelse med många andra svenska leverantörer väldigt bra.

Priserna för en egen server börjar på 1 299 kronor och går upp till 2 199 kronor för den dyraste modellen. Då får du ändå en Intel Xeon E5-2407 med fyra kärnor och 16 GB primärminne. Alla varianter kommer med dubbla hårddiskar som du kan konfigurera i antingen RAID 0/1 efter egna önskemål. Men eftersom det rör sig om en server lär RAID 1 med speglade diskar vara det självklara valet till fördel för mer lagringsutrymme.

Trafiken till och från servern begränsas till 2 TB för den minsta modellen, 3 TB för mellanmodellen och 4 TB för den största modellen. Om du skulle behöva mer trafik än så är det bara att höra av sig till Miss Hosting.

Deras VPS:er kommer i betydligt fler varianter där den billigaste VPS:en kostar 45 kr / mån och ger dig tillgång till en CPU-kärna, 512 MB minne, 1 TB trafik och 20 GB lagringsutrymme på SSD. Efter det finns det flera andra varianter med mer minne, lagringsutrymme, CPU-kärnor och trafik. Lättast är om du själv beger dig över till deras VPS sida för att se vad de har att erbjuda.