Allmänt

Oderland – Ett bra val för dedikerad server och VPS

oderland

Oderland Webbhotell är en av de bättre leverantörerna av hosting-tjänster i Sverige. De erbjuder mer än bara vanliga webbhotellspaket och är väldigt duktiga på VPS och dedikerade servrar.

Deras VPS finns att få som molnlösning från 256MB – 4096MB RAM-minne. I takt med att deras paket blir större får du mer trafik, fler CPU-kärnor och utrymme på din VPS. Dessa hanteras av XEN virtualisering.

Deras dedikerade servrar är kraftfulla och ligger ganska humant i pris. Det går även att få dedikerad server som managed hosting där Oderland tar hand om driften, systemuppdatering osv. Detta gör att det blir mer likt ett vanligt webbhotellspaket, fast där du själv har tillgång till hela serverns kapacitet.

Oderland har flera olika SLA-avtal för att ge så bra support som möjligt efter era behov. Om ni har ett stort företag och behöver ett snabbt agerande från Oderlands sida, oavsett när på dygnet så går detta alltså att styra genom att köpa till ett bättre SLA-avtal.

Oderlands personal är väldigt hjälpsamma och duktiga och kan hjälpa dig att installera Apache, MySQL, brandvägg och andra program om så önskas.

Oderland är helt klart ett alternativ du titta på om du behöver kraftfull hosting och ett seriöst företag som står i ryggen.

Besök http://www.oderland.se för mer information om deras tjänster.